Kiemelt szerelmes vers kategóriák
Szerelmes vers keresése
Szerelmes versekben
Szerzők között
Ok




nagyalexandra
(30 éves, nő)
« Első oldal
1
Örök
Ha porba irok valamit, elfujja a szél, ha fába, sokáig nem él. Így hát a SZÍVEMBE írok egy szót, s egy nevet. A szó: szeretlek, a név: a te neved!
...
nagy alexandra Boldogság, Hűség,
vágyakozás
Vágyom a múltra: vágyom az érzésre, mi nemes s tiszta. Nem kell jövő, mely rút s igazságtalan, nekem kell a szerelem úgy, mint levegő mely nélkülőzhetetlen, kell a csoda, mit egykor átéltünk, nem kell szeretet s megszokás, szeres!!! Hisz a sírba is utánad megyek, csak tudjam azt, hogy te is szeretsz!!!
...
Szerelem őrők
Mikor meglátlak, szívem a torkomban dobog. Mikor hozzám érsz, a fellegeben járok! Csak te jársz a fejemben éjjel s nappal, érzem melletted nő vagyok, nem érzem, hogy élek, ha te nem vagy testem minden porcikájával, érted s gyermekeikért élek s halok.
...
őszinteség
Ha majd egyszer helyembe más akad, ne éreztesd velem, csak mutasd meg ki az, ki nálam jobban szeret s becsül, ha majd elalszom zúgó lombok alatt, csak borulj síromra ne félj, akkor már nem fáj semmi sem!
...
szerelem
Létezik egy érzés, mi tiszta s önzetlen. Létezik testünk lelkünkben, mely ragyog, ha reád tekint! Hogy mi ez az érzés mit érzel? A szerelem, mi betölti életed, nekem te vagy a vég s a kezdet,,,,,mi éltet
...
bánat
Kinézek az ablakon s látom a holdat, ragyogni érzem a könnycseppet végig folyni arcomon, ha most itt lennél, s megkérdeznéd mi a bajom azt felelném: hiányzol nagyon!
...

 

 

Nincs adat!


Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó